Internationale startende ondernemingen

Wilt u een Nederlandse vestiging openen?

Wilt u een Nederlandse vestiging openen voor uw internationaal moederbedrijf?

Het aannemen van Nederlandse werknemers is niet eenvoudig als de kennis van de Nederlandse regelgeving nog ontbreekt. En Non-EU medewerkers mogen hier niet zomaar werken. De organisatie moet hiervoor vaak IND referent worden. En dat kan een behoorlijke tijd kan duren. En daar wilt u in deze fase natuurlijk nog niet mee bezig zijn.

Gelukkig is de administratie en regelgeving voor werkgevers onze specialiteit. Wij kunnen u helpen door, eventueel tijdelijk, het juridisch werkgeverschap op ons te nemen. Ook kunnen we helpen met het vinden van personeel. In Nederland of wereldwijd. Zodat u kunt doen waar u voor gekomen bent: het veroveren van de Nederlandse markt!

Heeft u daarnaast hulp nodig bij het opzetten van uw BV of fiscale vraagstukken? Wij werken nauw samen met juridisch en fiscale specialisten in Internationale vraagstukken. Wij verwijzen u graag naar hen door.

Wilt u focussen op het veroveren van de Nederlandse markt?

Wij kunnen u helpen:

Wij luisteren naar uw wensen.

matching by gepardo

Wij helpen graag

Bent u op zoek naar ondersteuning bij personeelszaken in welke vorm dan ook? Vul hier uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Natuurlijk kunt u ook bellen 088 730 71 00 of mailen support@personeelspecialisten.nl