twee merken, één team

logo personeel specialisten
Logo gepardo

Personeel Specialisten en Gepardo

Waar Personeel Specialisten sterk is in HR Back Office activiteiten is Gepardo sterk in het wereldwijd vinden van internationale experts. Samen zijn we ijzersterk in het oplossen van personeelstekorten en het ontzorgen van ondernemingen van hun werkgeversverplichtingen. Wij weten alles van de complexe Nederlandse wet- en regelgeving op dit gebied, zodat u zonder gedoe en zorgen kunt beschikken over de beste vakmensen.

Zorgeloos Werkgeverschap

Personeel Specialisten zorgt dat Nederlandse ondernemers zich kunnen richten op de groei en de bloei van hun onderneming door het overnemen van het juridisch werkgeverschap.

Middels payroll of uitzendcontracten creëren we een driekhoeksrelatie tussen uw onderneming, uw medewerkers en Personeel Specialisten.
Uw onderneming houdt leiding en toezicht, wij worden juridisch werkgever.

Ondernemen met Focus

U hoeft zich daardoor niet bezig te houden met de vele verplichtingen die u als juridisch werkgever heeft. Verplichtingen die u heeft in een streng gereguleerde en steeds veranderende arbeidsmarkt.

personeel specialisten blok

Expertise van wereldklasse

Over de grenzen heen

Gepardo lost de tekorten op de Nederlandse arbeidsmarkt op door wereldwijd de beste technische professionals te vinden en toe te voegen aan de Nederlandse pool van hoogopgeleide professionals.

Wij vinden experts die in Nederland willen wonen en werken op alle continenten. Met onze strakke selectieprocedures en persoonlijke kennis van de drijfveren van onze kandidaten vergroten wij de kans dat de toekomstige arbeidsrelatie succesvol wordt aanzienlijk. Wij kunnen de relocatie verzorgen en geven de medewerkers een zachte en warme landing in Nederland.

Meerdere contractenvormen zijn mogelijk: in dienst van uw bedrijf. Maar u kunt de expertise ook ter beschikking krijgen op detacheringsbasis of een flex-contract via ons zusterbedrijf Personeel Specialisten.

gepardo blok

Wij helpen graag

Bent u op zoek naar ondersteuning bij personeelszaken in welke vorm dan ook? Vul hier uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Natuurlijk kunt u ook bellen 088 730 71 00 of mailen support@personeelspecialisten.nl