Adviseurs voor internationale bedrijven

Juridisch en Fiscale adviseurs

Helpt u internationale organisaties met het opzetten van hun vestiging in Nederland?

Als u internationale ondernemers helpt met het opzetten van hun onderneming in Nederland weet u waarschijnlijk alles over de juridische en fiscale aspecten. Maar wat doet u met de vraag hoe medewerkers in dienst te nemen als de organisatie nog geen HR afdeling heeft? Zeker als het medewerkers uit het land van oorsprong betreft.

Het aannemen van Nederlandse werknemers is niet eenvoudig als de kennis van de Nederlandse regelgeving nog ontbreekt. Het aannemen van Non-EU medewerkers brengt zelfs nog meer vereisten met zich mee. De organisatie moet hiervoor vaak IND referent worden. Dit kan een behoorlijke tijd kan duren.

Wij kunnen het proces voor uw klanten enorm versnellen. Door het juridisch werkgeverschap van uw klanten over te nemen middels payroll-contracten, eventueel tijdelijk. Uw klant kan dan snel aan de slag met personeel onder haar leiding en toezicht en wij zorgen ervoor dat het juridisch werkgeverschap volledig geregeld is! 

Voor u als adviseur is het belangrijk dat u deze constructies aangaat met een betrouwbare partner. Uw reputatie is immers ook afhankelijk is van het succes van deze samenwerking. Daarom is het goed te weten dat wij organisaties al meer dan 15 jaar helpen met de start van hun Nederlandse onderneming. Wij kunnen u volledig ondersteunen met het aannemen van zowel Nederlandse medewerkers als expats. 

Het proces versnellen

Nederlandse werknemers

Het aannemen van Nederlandse werknemers is niet eenvoudig als u de kennis van de Nederlandse regelgeving nog niet in huis hebt. Wij kunnen dit proces voor uw klanten enorm versnellen. 

Wij vertellen u graag graag meer!

recruitment

Wij helpen graag

Bent u op zoek naar ondersteuning bij personeelszaken in welke vorm dan ook? Vul hier uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Natuurlijk kunt u ook bellen 088 730 71 00 of mailen support@personeelspecialisten.nl