Recruitment

de beste professionals

De juiste mensen op de juiste plek!

Bij Personeel Specialisten begrijpen we dat recruitment van talentvolle en gekwalificeerde professionals van cruciaal belang is voor het succes van uw organisatie. Ons toegewijde recruitment team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste mensen die perfect passen bij uw bedrijfscultuur, doelen en ambities. Wij zijn zeer ervaren in het vinden van de juiste match in binnen- en buitenland!

Wat maakt ons zo goed in recruitment?

1. Ervaring en Expertise:

Ons team van ervaren recruiters beschikt over diepgaande kennis van verschillende industrieën en sectoren. We begrijpen de specifieke eisen en uitdagingen van uw branche en kunnen daardoor snel en accuraat inspelen op uw recruitmentbehoeften.

2. Uitgebreid Netwerk:

Door de jaren heen hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van hooggekwalificeerde professionals in diverse vakgebieden. We hebben directe toegang tot een breed scala aan talent en kunnen u snel in contact brengen met de juiste kandidaten.

3. Maatwerk benadering

We geloven sterk in een persoonlijke aanpak. We luisteren naar uw specifieke wensen en behoeften en stemmen onze recruitment strategie daarop af. Door nauw met u samen te werken, streven we ernaar om kandidaten te vinden die niet alleen over de juiste vaardigheden beschikken, maar ook passen bij uw bedrijfscultuur.

4. Grondige screening:

We begrijpen dat alleen het identificeren van gekwalificeerde kandidaten niet voldoende is. Daarom voeren we een grondige screening uit om ervoor te zorgen dat elke kandidaat die we aan u voorstellen, voldoet aan uw specifieke criteria. We controleren referenties, voeren gedragsgerichte interviews en beoordelen technische vaardigheden om de beste match te garanderen. Assessments op cognitieve skills, taalvaardigheid en werkgedrag zijn een belangrijk onderdeel van ons recruitmentproces. Onze Assessments worden specifiek afgestemd op het profiel waar u naar zoekt. Natuurlijk doen wij dit onbevooroordeeld en inclusief. Door onze strenge selectie krijgt u alleen de beste kandidaten. Gemotiveerd en met de grootste kans op een succesvolle en langdurige arbeidsrelatie.

5. Voortdurende ondersteuning:

Onze toewijding aan uw succes gaat verder dan alleen de aanwerving. We bieden voortdurende ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat zowel u als de kandidaten tevreden zijn met de plaatsing. Ons doel is om langdurige relaties op te bouwen en u te helpen uw personeelsbestand te laten groeien en bloeien recruitment

Bespaar kostbare tijd

Wij zorgen dat het recruitmentproces effectief verloopt.
Wij zorgen voor de beste kandidaten.
Gemotiveerd en met de grootste kans op een succesvolle en langdurige arbeidsrelatie.

Adviesgesprek

Wij helpen graag

Bent u op zoek naar ondersteuning bij personeelszaken in welke vorm dan ook? Vul hier uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Natuurlijk kunt u ook bellen 088 730 71 00 of mailen support@personeelspecialisten.nl