Recruitment

Wij maken het vinden van talent een stuk makkelijker voor jou als werkgever. Voor alles op het gebied van recruitment kun je bij ons terecht.

We helpen je met werving en selectie van nieuw personeel. Daar hebben we een bewezen effectieve manier voor ontwikkeld. Afhankelijk van jouw wensen en behoeften gaan we voor je aan de slag.

Advisering en facilitering over hele recruitment

Wat wij goed doen, is jouw adviseren over én faciliteren in het werven en selecteren van de juiste mensen voor in je team. Wij weten namelijk hoe je je als bedrijf aantrekkelijk neer zet als werkgever, hoe je vacatures interessant en aansprekend maakt en hoe je deze goed kunt uitzetten. Op die online plekken waar jouw potentiële collega zich bevindt.

Vervolgens regelen wij alles voor je in het voortraject om te komen tot die ene (of meerdere) goede kandidaat (kandidaten) die jouw team komen versterken. Desgewenst zetten we daar eigentijdse en zinvolle assessments bij in om het juiste profiel te matchen met de vraag.

Employer branding; juiste profiel als werkgever

Zo helpen wij jou ook met goede arbeidsmarktcommunicatie, het ‘branden‘ van jouw organisatie, het inzetten van de juiste media en het inrichten van de juiste wervingsprocessen om zo tot een hogere conversie te komen. De inzet van een handige tool ondersteunt jouw wervingsproces, zodat je slimmer en gerichter te werk kunt gaan.

Heb je geen tijd of helemaal geen zin om zelf met recruitment aan de slag te gaan, dan bieden we je graag ons complete dienstenpakket aan, eventueel met één of meerdere van onze samenwerkende partners. Wij hebben de focus op werving- en selectie en kunnen het gehele traject voor jou uit handen nemen. Wil je dat ‘in company‘? Dat kan ook!

De juiste kandidaten vinden

Dat eerste stuk is vaak lastig. Hoe en waar vind je als werkgever de juiste kandidaten? Hoe val je op als interessante werkgever in een woud van bedrijven en organisaties. Zeker in een markt waar meer vraag is naar geschikt personeel dan aanbod van gekwalificeerde mensen. Hoe vind je (veelal online) die ene kandidaat die echt past bij jouw organisatie?

Maatwerk voor eigentijdse werkgever

Met een slimme aanpak helpen wij jou om je werving optimaal in te richten, te monitoren wat werkt en wat niet werkt, je acties te verbeteren en om een perfecte exposure te krijgen als interessante werkgever. Dat traject doorlopen we volledig samen als jij dat wilt, maar je kunt ook veel zelf regelen. De juiste (teksten voor) vacature(s), op de juiste plekken bij de juiste doelgroep zichtbaar met een uitstekende ‘werken bij jou-omgeving’ die aansluit op het profiel van je bedrijf/organisatie en bij de mensen die je zoekt. Bovendien is een goed werkende online omgeving voor de juiste kandidaten van groot belang. Denk aan makkelijk en snel cv en motivatie uploaden, geen ellenlange formulieren invullen, heldere informatie over het proces. En als alles goed is uitgezet en ingeregeld, dan monitoren wij het effect en de resultaten. Maar ook dat kun je zelf doen desgewenst.

Tijdwinst in recruitment…

Het scheelt je nog een hoop tijd ook, omdat een heel aantal acties rondom de werving geautomatiseerd zijn. Dus zelf bijvoorbeeld geen ‘verloren’ tijd aan reacties naar alle kandidaten, maar vanuit het systeem de juiste reactie naar de juiste persoon, zodat je de deur voor de toekomst bij de goede kandidaten altijd op een kier houdt.

Eenvoudig, helder en voordelig

Als de juiste kandidaten bij jou in beeld zijn, dan kunnen we je altijd zelf of via onze partners helpen met de selectie van de perfecte kandidaat/kandidaten. En, als je dat liever zelf doet of je werkt al naar tevredenheid samen met een werving- en selectiebureau… ook dat kan. Afhankelijk van je wensen. Diverse vormen en maten dus! Altijd passend, dat weten we zeker.

De voordelen voor jou: zonder meer tijdwinst en lagere kosten. Maar nog belangrijker, sneller de juiste kandidaten in beeld!
Graag gaan we het gesprek met je aan om de juiste vorm voor jouw recruitment te vinden. Interesse? Neem dan contact op met ons.

Recruitment via ons? Jouw voordelen…

  • Snel en gericht op zoek naar en in contact met jouw toekomstige teamleden
  • Professionele en aansprekende exposure voor jouw bedrijf
  • Tijd besparen door inzet slimme tools
  • Lagere kosten en hogere kans op juiste match

Solliciteren via Personeel Specialisten?

Dat werkt heel eenvoudig in vier stappen.

 

De selectie

Kennismaking met recruiter

Kennismaking met werkgever

Aan de slag!

Menu