‘Bereikbaar zijn en in contact met onze klanten’ vinden wij erg belangrijk.

Voor ons als eerste van belang… Wij weten hoe belangrijk het is om makkelijk contact te kunnen leggen. Dat is namelijk voor onze partners één van de redenen om voor ons te kiezen.

Heb je bijvoorbeeld vragen over recruitment, uitzenden & payrolling, personeels- & salarisadministratie, dan wil je snel en goed antwoord. Of als je meer wilt weten op het gebied van personeel. Om die reden hebben we ‘contact’ eenvoudig opgezet. En via diverse kanalen zijn we bereikbaar. Hiermee helpen we om snel te vinden wat je zoekt op dé manier die voor jou handig is! Neem dus gerust contact met ons op. Graag zelfs!

Wist je trouwens dat wij ook via social media goed bereikbaar zijn? Liever persoonlijk contact? Graag! Voor ons is persoonlijk contact het meest belangrijk. Omdat we daar het verschil willen maken!

Personeel Specialisten
Godsweerdersingel 23
6041 GJ Roermond
Postbus 102
6040 AC Roermond
T: 088-730 71 00
E: support@personeelspecialisten.nl

NS Station: 200 meter
Voldoende parkeergelegenheid in de buurt

Antwoorden op veelgestelde vragen

De antwoorden op veelgestelde vragen staan mogelijk ook bij onze antwoorden op ‘veelgestelde vragen’. Dus heb je een vraag, kijk dan als eerste bij de FAQ’s. Deze vind je bovendien via het hoofdmenu op iedere pagina.

    Menu