Arbeidsbemiddelaars

Zonder risico’s ondernemen in de flexmarkt

Back Office uitbesteden

Als arbeidsbemiddelaar vindt u altijd de match tussen medewerker en opdrachtgever. De uitgebreide en snel veranderende regelgeving neemt echter veel tijd en energie in beslag. Als Back Office nemen wij het juridisch werkgeverschap van u over, zodat u kunt doen waar u goed in bent; het creëren van de perfecte match!

Wanneer u samenwerkt met de Back Office van Personeel Specialisten, nemen wij de volledige Back Office van u over. Wij worden juridisch werkgever, wij factureren de eindklant en u ontvangt van ons uw marge.

Wij zorgen voor:

U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de kwaliteit van deze processen volledig geborgd is. Naast ons NBBU-lidmaatschap, zijn wij SNA-gecertificeerd en erkend referent bij de IND. Bovendien worden er met regelmaat audits uitgevoerd om onze kwaliteit te borgen.

U hoeft zich niet meer druk te maken over zaken als verloning, compliancy, het bijhouden van veranderende wet- en regelgeving, de afhandeling van ziekteverzuim en de facturatie naar uw klanten, maar kunt zich richten op waar u goed in bent: ondernemen en het bij elkaar brengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

back office voor arbeidsbemiddelaar
hr-office-zzp
Meer rendement behalen en continuïteit creëren

Wilt u...

In een kort en vrijblijvend gesprek weet u of wij u kunnen helpen!

Wij helpen graag

Bent u op zoek naar ondersteuning bij personeelszaken in welke vorm dan ook? Vul hier uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Natuurlijk kunt u ook bellen 088 730 71 00 of mailen support@personeelspecialisten.nl