Wij zoeken, plaatsen en begeleiden kennismigranten

Je wilt graag gaan werken met kennismigranten, maar je weet niet exact wat de voorwaarden zijn en welke verplichtingen je moet nakomen? Maak je geen zorgen! Personeel Specialisten zorgt ervoor dat je totaal geen omkijken hebt naar de administratieve rompslomp en de wettelijke verplichtingen.

Snel én goed alles geregeld voor kennismigranten

Erkend referent

De kennismigrantenregeling kan alleen worden aangevraagd door een bedrijf dat erkend referent is bij de IND, de Immigratie- en Naturalisatiedienst.
Personeel Specialisten is al jaren erkend referent. Wij hebben veel ervaring met diverse plaatsingen van kennismigranten bij haar opdrachtgevers.

Juridisch werkgeverschap via ons

Personeel Specialisten wordt juridisch werkgever van de kennismigrant. Zodra de migrant toestemming krijgt om in Nederland te werken, wordt de medewerker via een inleen overeenkomst uitgeleend aan jou als opdrachtgever.

Wij regelen alles voor jou

Uiteraard ontzorgen wij jou helemaal voor wat betreft de plaatsing. Wij verzorgen alle benodigde documenten, betalen de medewerker het salaris uit en factureren jou als opdrachtgever.

Informatie voor de medewerkers

De internationale medewerkers kunnen informatie vinden op de website speciaal gericht aan de kennismigranten. www.personalspecialists.eu. Hier kunnen zij alle informatie vinden over werken in Nederland.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op en wij laten je zien hoe makkelijk, snel én deskundig wij alles voor jou kunnen regelen.
Wil je meer weten over het aannemen van buitenlandse werknemers? Kijk dan ook eens op de site van IND.

Menu