Kennismigranten & Expats

Hulp nodig bij het aannemen of de relocatie van kennismigranten?

Kennismigranten aannemen en geen zelf erkend referent?

Heeft u er al eens aan gedacht om medewerker van buiten de EU in dienst te nemen? Wanneer u medewerkers van buiten de EU in dienst wil nemen heeft u te maken met aanvullende regelgeving en administratieve vereisten. Uw medewerker heeft een IND referent nodig om op te treden als sponsor voor zijn werk- en verblijfsvergunning.

Wij kunnen u snel helpen door als juridisch werkgever op te treden voor uw expat of  kennismigrant. De kennismigrant kan hierdoor binnen enkele weken voor u aan de slag. Is de medewerker al als Expat in Nederland? Dan kan hij of zij vaak al de volgende dag aan het werk!  Wij zorgen voor de administratieve afhandeling, het aanvragen van een visum en de uitvoering van speciale regelingen zoals de 30%-regeling

Met meer dan 15 jaar ervaring als juridisch werkgever van kennismigranten, hebben we alle nodige kennis in huis. Als “erkend referent” mogen we als sponsor van de kennismigrant optreden en hebben we korte lijnen met de IND. Wij zorgen ervoor dat u snel en gemakkelijk de beste Expats in huis kan halen.

Wilt u hulp bij het aannemen, vinden of de relocatie van kennismigranten? Wij helpen u graag verder! 

Wij ondersteunen u én de medewerker!

Daarnaast staan we natuurlijk klaar om al uw vragen te beantwoorden en zorgen we voor een soepele onboarding!
vacancy highly skilled IT experts

Wij helpen graag

Bent u op zoek naar ondersteuning bij personeelszaken in welke vorm dan ook? Vul hier uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Natuurlijk kunt u ook bellen 088 730 71 00 of mailen support@personeelspecialisten.nl