Payrolling

Administratieve verwerking en verloning uit handen geven

Payrolling gaat verder dan alleen het uitbesteden van uw salarisadministratie

Kent u alle regelgeving die u moet volgens als juridisch werkgever? Indien u werkgever wordt of bent, horen daar verplichtingen en verantwoordelijkheden bij. Zo bent u verantwoordelijk voor arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden, afdrachten van belastingen en premies, etc.. Bij het uitbesteden van uw HR Back Office, nemen wij deze verplichtingen van u over.

Als back office worden wij de juridisch werkgever, terwijl u als “feitelijk” werkgever leiding en toezicht houdt. Op deze manier kunt u zich richten op datgene waar u goed in bent; ondernemen.

Wat zijn de voordelen van Payrolling?

1. Ervaring en Expertise:

We beschikken over gespecialiseerde kennis en ervaring op het gebied van HR en salarisadministratie. We begrijpen de complexe wet- en regelgeving en zorgen ervoor dat je voldoet aan alle verplichtingen en voorschriften. De aanwezigheid van deze expertise wordt onderbouwd door het het bezit van een NEN 4400-1 keurmerk, afgeven door de stichting normering arbeid.

2. Tijd- en kosten efficiëntie:

Het uitbesteden van je HR Back Office stelt je in staat om je te focussen op je kernactiviteiten en bedrijfsgroei, in plaats van te worden belast met administratieve taken. Het bespaart je tijd en vermindert de kosten die gepaard gaan met het aannemen en trainen van intern HR-personeel.

3. Nauwkeurige salarisadministratie:

We zorgen voor een nauwkeurige en tijdige verwerking van salarissen, loonbelasting, sociale premies en andere gerelateerde taken. We hebben geavanceerde systemen en processen om fouten te minimaliseren en ervoor te zorgen dat je medewerkers tijdig en correct worden betaald.

4. Compliance en Risicobeheer:

We zijn voortdurend op de hoogte van veranderingen in wet- en regelgeving op het gebied van arbeid en sociale zekerheid. We zorgen ervoor dat je voldoet aan alle wettelijke verplichtingen en minimaliseren het risico op boetes en sancties als gevolg van non-compliance.

5. Toegang tot HR-Technologie:

We maken gebruik van geavanceerde HR-technologie en systemen die je in staat stellen om efficiënt personeelsinformatie te beheren, zoals contracten, verlofregistratie en prestatiebeoordelingen. Dit vergemakkelijkt het proces en zorgt voor een gestroomlijnde HR-ervaring.

6. Schaalbaarheid en Flexibiliteit:

Als je bedrijf groeit of krimpt, passen wij ons gemakkelijk aan je behoeften aan. We bieden flexibele oplossingen en kunnen snel opschalen of inkrimpen, afhankelijk van je personeelsbestand.

Kortom

Wilt u zich op uw kernactiviteiten kunnen richten en de administratieve verwerking en verloning van medewerkers uit handen geven?
Dan is payrolling zeker interessant voor u.

In een kort en vrijblijvend gesprek weet u of wij u kunnen helpen!

hal-personeel-specialisten-roermond

Wij helpen graag

Bent u op zoek naar ondersteuning bij personeelszaken in welke vorm dan ook? Vul hier uw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Natuurlijk kunt u ook bellen 088 730 71 00 of mailen support@personeelspecialisten.nl