Werknemers

Werknemers…. Beetje vreemde term. Je bent collega, professional, talent, high potential of een combinatie van deze en je stelt jouw kwaliteiten en competenties ter beschikking aan een ‘werkgever’.  Je bent vooral bezig met je eigen carrière, je loopbaan, opleiding, netwerk opbouwen. Je bent niet bezig met het ‘nemen van werk…’ en je voelt je al helemaal geen ‘werknemer’. Je wilt ook vooral boeiend werk hebben, leuke collega’s, uitdaging en kansen om je te ontwikkelen en liefst ook nog een behoorlijk salaris en bijbehorende arbeidsvoorwaarden.

Je werkgever regelt dit voor jou. En wij helpen jouw werkgever hiermee. Waarom? Om het jou vooral makkelijk te maken, zodat jij bezig kan zijn met je werk, kansen, je carrière…  Wij werken iedere dag hard om er voor te zorgen dat jij zo min mogelijk tijd kwijt bent met salaris, pensioen, arbeidsvoorwaarden en zo. Maar je wilt het wel goed geregeld hebben. Terecht. Dat kan bij ons snel en makkelijk.

Persoonlijke aanpak

Je werkgever heeft voor ons gekozen om een (heel) aantal zaken voor jou uit handen te nemen. Een goede keuze… vinden we zelf in ieder geval. Wij vinden het namelijk erg boeiend om de zaken voor jou én je werkgever goed te regelen.
Persoonlijk, met maatwerk oplossingen. Daarom hebben wij ook een aantal tools voor jou ontwikkeld, zodat jij makkelijk en snel je zaken op orde hebt.

Of het nu om salaris gaat, je loonbriefjes, je arbeidsvoorwaarden of andere personeelszaken. Maar bijvoorbeeld ook om jou werkgever te helpen met het vinden van het juiste personeel. Als de organisatie snel groeit bijvoorbeeld. Voor het bedrijf, maar ook voor jou. Zodat jij goede (en leuke) collega’s hebt, zodat jouw werkdruk niet te hoog wordt en om de groei in goede banen te leiden.

Gemak voor iedereen

Eén van onze speerpunten is om het voor jou als werknemer eenvoudig(er) te maken. Gewoon goed! Alles werkt, is makkelijk en levert vooral tijdwinst op. Daar werken we elke dag aan.

Heb je tips voor ons om het nog beter te maken? Laat het ons weten. We beseffen namelijk dat de diensten altijd beter kunnen, zowel voor je werkgever als jijzelf als werknemer. We horen graag wat je er van vindt!

Ook voor werknemers schrijven wij geregeld blogs. Deze vind je op onze site, maar we plaatsen deze ook op onze LinkedIn pagina. Leuk als je ons ook daar gaat volgen!

Menu