Intermediairs

Intermediairs zijn voor ons erg belangrijk. Wij vullen elkaar namelijk goed aan. Jij als intermediair kan doen waar je goed in bent: bemiddelen. En wij regelen de rest. Of het nu gaat om recruitment, uitzenden, payrolling of detachering. Maar ook op het gebied van personeels- en salarisadministratie kunnen wij jou helpen. En je kunt bij ons terecht voor al je vragen op personeelsgebied.

Ben je ook op zoek naar een volgende stap als intermediair? Wel ondernemen in de flexmarkt, maar dan zonder risico’s? Wil je meer rendement uit je onderneming, meer expertise en een betere concurrentiepositie? Wij vertellen je er graag meer over.

Persoonlijk contact

Personeel Specialisten werkt al meer dan 10 jaar als backoffice voor vele opdrachtgevers in zowel de publieke sector als in de MKB markt. Daarmee hebben we veel ervaring in huis en weten we als geen ander hoe we elke klant van dienst kunnen zijn. Vraag ook eens naar onze referenties. Wij delen deze graag met je!

Via ons online systeem kunnen je opdrachtgever en je kandidaat gebruik maken van het registreren van uren en het opvragen van salarisspecificaties en managementinformatie. Bij ons staan persoonlijk contact en korte lijnen hoog in het vaandel. Daarom werken we met één vast aanspreekpunt. Zowel voor jou, jouw opdrachtgever en de kandidaat. Zo kunnen we snel en eenvoudig schakelen. Onmisbaar in de dynamische markten waar jij actief in bent.

Eenvoudiger en efficiënter werven

Recent hebben wij een nieuwe tool ontwikkeld die jou als intermediair helpt om jouw klanten nog beter van dienst te zijn.

Wij maken werving makkelijk, we vereenvoudigen het proces om de juiste doelgroep te bereiken en te bedienen en we maken alle communicatie hierover simpel en minder tijdrovend. En jij kunt als intermediair doen waar je goed in bent: het bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt en het selecteren van de juiste kandidaten. Meer weten? Lees verder bij recruitment.

Menu