Ook voor ZZP bemiddeling het juiste adres!

Ben je ZZP’er en wil je snel en makkelijk starten met een nieuwe opdracht bij je opdrachtgever, zonder gedoe en tijdverlies om alles goed te regelen? Dan helpen wij je met ons ZZP dienstenpakket. Of je nu alleen de facturatie richting jouw opdrachtgever wilt regelen via ons of je wilt gedurende het hele traject advies en ondersteuning. Wij hebben de kennis in huis om je altijd hiermee te helpen.

Tijd over voor de dingen die voor jou belangrijk zijn

Als ZZP’er wil je vooral bezig zijn met die zaken waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Je wilt eigenlijk zo min mogelijk tijd kwijt zijn met randzaken, maar je beseft ook heel goed dat je de zakelijke kant goed op orde moet hebben.

Personeel Specialisten in beeld…

Daar komen wij in beeld. Zo helpen wij je bijvoorbeeld met het hele traject in de voorbereiding op de opdracht. We adviseren je over de formele inhoud van de opdracht (niet de werkzaamheden zelf, daar ben jij expert in), over de tarieven, de juridische (leverings-)voorwaarden. En we regelen voor jou alles rondom de schriftelijke vastlegging en afhandeling van de overeenkomst van opdracht/ aanneming van het werk tussen jou en je opdrachtgever.

Geen gedoe meer met facturering?

Vervolgens kun je via ons eenvoudig alles voor de facturatie regelen. Wij verzorgen dit onderdeel voor vele ZZP’ers naar volle tevredenheid. Dat scheelt jou een hoop tijd (en gedoe?) en jij hebt de handen vrij om je volledig te richten op jouw dienstverlening. Jouw opdrachtgever ontvangt keurig op tijd de correcte factuur; de basis voor een soepel betaalproces.

Compleet ‘ontzorgd’ via één loket

Wil je compleet ‘ontzorgd’ worden, dan kun je via ons – naast bovenstaande – ook het complete debiteurenbeheer regelen. Je loopt zelf geen risico wat facturering betreft. Wij zorgen dat jij op tijd betaald krijgt en wij regelen het verder met de debiteur. In de praktijk komt het voor dat wij de betaling aan jou al hebben verricht voordat de opdrachtgever zelf heeft betaald. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over jouw cash flow. Ook dat geeft je rust. En je weet dat het bij ons in goede handen is.

Meer weten over ons ZZP dienstenpakket?

Meer weten over ons ZZP dienstenpakket? Neem dan contact op met ons. We informeren je graag over wat wij voor je kunnen betekenen.

Menu