Uitzenden

Wij stellen personeel aan jouw bedrijf of organisatie ter beschikking. Dat is in de kern uitzenden. Jij hebt iemand nodig, wij gaan deze persoon zoeken en wij regelen alles qua werkgeverschap. Alle administratieve handelingen en ziekterisico’s liggen bij Personeel Specialisten.

Uitzenden is ideaal als je jouw team wilt uitbreiden, maar nog niet weet voor hoe lang. Voor het opvangen van onverwachte pieken in je personeelsbehoefte. Of het tijdelijk vervangen van een zieke medewerker. Jij betaalt alleen voor de gewerkte uren een vast uurtarief gebaseerd op het uurloon van de medewerker.

Overigens werken wij met een hele fijne tool die het hele proces heel eenvoudig en overzichtelijk maakt: onze flexportal.

De voordelen van uitzenden

1. Tijdwinst
De sollicitatieprocedure voor uitzendkrachten is aanzienlijk korter dan die voor eigen medewerkers. Je kunt de werving en selectie helemaal overlaten aan ons. Je hoeft geen vacatures te plaatsen, niet door tientallen sollicitatiebrieven heen te worstelen en je spaart de kosten van personeelsadvertenties uit.

2. Flexibiliteit
Het grootste voordeel van het werken met uitzendkrachten is dat je hen in veel gevallen kunt inzetten als het jou uitkomt. In drukke periodes vang je een piek in de productie bijvoorbeeld op met uitzendkrachten. Je betaalt alleen voor gewerkte uren.

3. Geen loondoorbetaling bij ziekte
Als een van je vaste werknemers ziek wordt, ben je verplicht om hem het loon door te betalen zolang de ziekte duurt, tot maximaal twee jaar. Deze verplichting geldt niet bij ziekte van uitzendkrachten. Jij bent namelijk niet de werkgever van de uitzendkracht.

4. Langere proefperiode
Je hebt langer de tijd om te beoordelen of de uitzendkracht geschikt is voor zijn functie en past binnen het bedrijf.

5. Minder administratieve rompslomp
Wij regelen alles voor je, dus ook de hele personeels- en salarisadministratie.

Andere vormen van flexibele inzet personeel

Of je nu kiest voor uitzenden, detachering of payrolling hangt in grote mate af van je specifieke situatie en je behoeften. Wij adviseren je hierin en helpen je om een keuze te maken die echt bij jou past.

We kunnen ons goed voorstellen dat het complexe materie is, zeker als je er niet geregeld mee te maken hebt. Juist dan is het goed om te weten dat er specialisten zijn die je met raad en daad bijstaan. Wij zijn die specialisten. Wij zijn Personeel Specialisten.

Menu