Detacheren

Detacheren verschilt van uitzenden. Hoewel er meer verschillen bestaan, zijn er drie grote kenmerkende verschillen te noemen.

 1. Bij detacheren is er sprake van een formele arbeidsrelatie en bij uitzenden werk je onder het uitzendbeding.
 2. Detachering vindt in de regel plaats bij specialistische, veelal hooggekwalificeerde functies. Uitzenden kan wat generieker ingezet worden.
 3. Uitzenden gebeurt in de regel wat vaker voor de korte termijn en in wisselende organisaties, detachering voor de lange(re) termijn en bij één en dezelfde organisatie, waarbij ook veelal wordt geïnvesteerd in de relatie door middel van scholing, opleiding e.d.

Meer weten over de verschillen en wat voor jou(w situatie) de beste invulling is? We komen graag langs voor een nadere kennismaking.

Voordelen van detachering

Detachering kent een aantal voordelen ten opzichte van de andere vormen van flexibele inzet van personeel. We hebben deze voor jou op een rijtje gezet:

 1. Huur hoogopgeleid personeel in, zonder iemand in dienst te nemen.
 2. Beschik over medewerkers met veel kennis en ervaring.
 3. Medewerkers zijn tijdelijk bij jou werkzaam en je hoeft dus niemand te ontslaan als het wat minder gaat met je bedrijf.
 4. Je werknemersbestand blijft altijd flexibel, iets wat zeker handig is als je voornamelijk met kortere projecten werkt.

In vijf eenvoudige stappen geregeld

Detachering via Personeel Specialisten is zo geregeld. In een paar eenvoudige stappen beschik je over een gedreven professional die voor lange(re) tijd bij jou aan de slag kan en blijf je zelf flexibel in je personeelsbestand. Hoe wij dat doen? Heel eenvoudig…

 1. Jij geeft aan wie je zoekt. Wij zijn helemaal thuis in de wereld van HR, finance en sales, maar ook in andere takken van sport weten we goed de weg.
 2. Wij gaan werven en selecteren voor jou en zoeken de beste kandidaat die beschikbaar is in ons uitgebreide netwerk.
 3. Voorstellen en nadere kennismaking tussen de kandidaat (of meerdere) en jou als toekomstige opdrachtgever.
 4. Regelen arbeidsvoorwaarden en arbeidsovereenkomst.
 5. Start opdracht; jouw nieuwe teamlid gaat bij jou aan de slag. Achter de schermen regelen wij alles wat personeels- en salarisadministratie betreft!
Menu