Flexibele inzet personeel nodig? Wij helpen graag met Uitzenden & Payrolling. En meer…

Uitzenden, detacheren of payrolling via Personeel Specialisten is in de kern heel eenvoudig! Bij uitzenden of detacheren gaan wij voor jou aan de slag om de juiste kandidaat (kandidaten) voor je vacature(s) te vinden. Wij plaatsen deze vervolgens bij jou en jij beschikt over de gewenste aanvulling van jouw team.

Bij payrolling zoek jij als werkgever of als intermediair zelf een geschikte kandidaat. Vervolgens geef je het juridische werkgeverschap uit handen aan ons. Simpelweg komt het er op neer dat wij dit allemaal voor jou regelen. Wij nemen alle werkgeverstaken over.

Welke vorm je ook kiest, wij regelen…

  • … alles rondom contracten.
  • … volledige salarisadministratie.
  • … overzichtelijke urenregistratie.
  • … professionele verzuimbegeleiding.
  • … facturering zonder gedoe.

… en natuurlijk de afdrachten van premies en loonbelasting. Bovendien regelen wij de verwerking van alle personele, wettelijke en CAO-wijzigingen. En dat alles tegen scherpe tarieven. Wij leveren maatwerk, dus neem vooral contact met ons op voor alle mogelijkheden.

De arbeidsmarkt is volop in beweging. Ontwikkelingen gaan snel en de onderwerpen zijn divers. Daardoor verandert inhoudelijk continu van alles op dit gebied. Wij adviseren je hier in en regelen alles voor je. Zodat jij je bezig kan houden met andere zaken die voor jou prioriteit hebben.

Onze normeringen

Wij zijn lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. Daarnaast zijn wij erkend referent voor kennismigranten. En we hebben het hoogwaardige keurmerk van de Stichting Normering Arbeid.

Menu