Werving

Jij zoekt personeel. Niet zo maar iemand. Nee, je zoekt de beste kandidaat die jouw team komt versterken. Deskundig, professioneel en gedreven. En passend bij de functie én passend bij jouw organisatie.

Wij regelen dat voor je. Dat doen we goed en snel, ook in tijden van krapte op de arbeidsmarkt.

Groot netwerk

Wij doen dat niet alleen. Wij hebben een groot netwerk van kandidaten en intermediairs, die we inzetten om de juiste match te kunnen maken. En vanzelfsprekend zetten we op eigentijdse wijze diverse middelen en media in om ook buiten de eigen vijver te vissen. Uiteindelijk met één doel en dat is om voor jou de geschikte kandidaten te vinden die doorgaan naar de selectieronde.

Juiste profiel als werkgever?

We denken ook graag mee in deze fase over hoe jij je als (toekomstig) werkgever positioneert. Hoe treedt je naar buiten? Hoe zien de gewenste toekomstige kandidaten jou als werkgever? Wat kun je hier aan verbeteren? Dus vaak nog voordat je echt met werving begint, valt er al veel te winnen om te zorgen dat je het juiste profiel hebt.

Wij helpen je met employer branding en/of met job marketing. Zodat jij veel gerichter en dus kansrijker aan de slag gaat met werving en selectie. Het wordt nog steeds vaak onderschat wat de kosten (en dus de verspilling!) is van een mislukt werving- en selectietraject. Wij helpen dat te voorkomen.

Ook op dit thema schrijven wij geregeld blogs. Deze vind je op onze site, maar we plaatsen deze ook op onze LinkedIn pagina. Leuk als je ons ook daar gaat volgen!

Menu