Selectie

Selectie klinkt streng, maar zo is het niet bedoeld. Nadat wij een succesvol wervingstraject hebben afgerond, gaan we verder met de selectieronde. Uiteindelijk wil je van een aantal goede kandidaten naar die ene ideale kandidaat, die – duurzaam – voor je aan de slag gaat. In deze fase werken we nauw samen. Wij brengen onze expertise en ervaring in; jij jouw expertise en ervaring.

Samen werken voor optimaal resultaat

Dat de selectieronde een kwestie is van samenwerken, dat leggen we graag even uit. Wij maken van de beschikbare kandidaten een inschatting van de mate waarin ze matchen met de vacature en met de organisatie waar ze ingezet gaan worden. Daar zetten we – indien relevant – assessments voor in. Simpelweg met 1 doel: verkeerde inschattingen zo veel mogelijk voorkomen.

Op basis van de short list plannen we gesprekken in met jou en/of jouw mensen die in het selectietraject worden ingezet. Desgewenst begeleiden we ook deze gesprekken. Doel van de gesprekken is om uit de kandidaten die ene juiste kandidaat te kiezen.

En dan aan de slag… alles geregeld

Hebben we die ene persoon gevonden die perfect aansluit bij de vacature én qua persoonlijkheid de aanwinst voor jouw organisatie is, dan kunnen wij alles verder voor je regelen. Of het nu om het opstellen van de arbeidsovereenkomsten gaat of het gaat over uren- & verlofregistratie… alles wat je nodig hebt om de kandidaat aan de slag te kunnen laten gaan… wij hebben het in huis.

Ook op het gebied van selectie schrijven wij geregeld blogs. Deze vind je op onze site, maar we plaatsen deze ook op onze LinkedIn pagina. Leuk als je ons ook daar gaat volgen!

Menu