Job marketing

De juiste kandidaat voor jouw vacature; job marketing helpt jou hiermee. Denk aan plaatsing op de juiste job boards, goed vacaturetekst, de juiste en kandidaatvriendelijke landingspagina, soepel reageren of solliciteren (en dus geen ellenlange formulieren…), snel en makkelijk contact bij vragen en ga zo maar door. Job marketing stopt niet bij het plaatsen van een post op LinkedIn….

Online, online en nog eens online…

Het vinden van de juiste kandidaat voor jouw vacature is tegenwoordig grotendeels een online aangelegenheid. Google recruitment, display advertising network, social media recruitment, SEO & SEA, mobile first, beeld en tekst optimalisatie, landingspages en user experience…

Wel bekend met (de meeste van) deze termen, maar je kent niet alle ‘ins & outs’. Wij wel en we zijn er ook nog goed in ook. Uiteindelijk draait het om het vinden van de juiste kandidaat tegen zo laag mogelijke kosten in combinatie met een stukje bouwen aan je merk als werkgever. Dat laatste heet employer branding en job marketing is daar een onderdeel van.

Wil je meer achtergrond over employer branding, kijk dan eens verder op de site van Frankwatching.

1-op-1 benadering

Wij streven in onze aanpak continu naar een 1-op-1 aanpak met succes. Dat is het droomscenario; simpelweg één persoon benaderen en direct één geschikte kandidaat die graag bij je komt werken. Vanzelfsprekend lukt dat maar een enkele keer, maar het gaat ons om het streven naar dit optimale traject. Eenvoudig gesteld; als je maar tien potentials hoeft te benaderen om drie kandidaten te vinden waarvan je er één kunt aannemen, dan is dat beter dan vijftien potentials, vijf kandidaten etc.

Kortom, met zo min mogelijk middelen zo gericht mogelijk targetten om die ene geschikte kandidaat te vinden. Geef ons de uitdaging en we maken deze waar!

Menu