Arbeidsvoorwaarden op orde?

De arbeidsvoorwaarden zijn vaak een afspiegeling van het bedrijf of de organisatie. Die wil je dus gewoon op orde hebben. Maar wat is dat ‘op orde hebben’? Dat hangt natuurlijk af van je specifieke situatie. In algemene zin kun je wel aangeven dat arbeidsvoorwaarden de basis vormen in de relatie werkgever – werknemer. En daar wil je geen gedoe mee. Wij helpen om heldere en onderscheidende arbeidsvoorwaarden op te stellen die recht doen aan jouw situatie en aantrekkelijk zijn voor jouw werknemers.

Quick scan

Bij het aannemen van nieuw personeel komt heel wat kijken. De arbeidsvoorwaarden komen vaak aan het eind van het traject in beeld. Mogelijk dat je dit al perfect hebt geregeld, maar het kan ook zijn dat je er voor het eerst mee te maken krijgt of dat het huidige pakket wel aan een update toe zijn. In een quick scan brengen wij de huidige en de gewenste situatie in beeld en vertalen onze bevindingen naar een maatwerk advies voor jouw situatie. Zodat jij een goed en actueel pakket in huis hebt en jij weer snel verder kan met je core business.

Inrichting arbeidsvoorwaarden

We helpen je ook graag met het compleet inrichten van je arbeidsvoorwaarden in je organisatie. Denk aan het salarishuis, het pakket secundaire voorwaarden als pensioen, verzekeringen, verlofregeling, opleidings- en scholingsbudget, doorgroeimogelijkheden en andere zaken die het voor jouw personeel extra aantrekkelijk maken om nu maar ook op langere termijn voor jou te blijven werken.

Dat dit maatwerk is, hoeven we hier niet uit te leggen. Dat is helder. Dat wij daar goed in zijn, willen we wel nog een keer benadrukken. Overtuigd dat wij jou hiermee kunnen helpen, zodat jij een stevig en competitief pakket arbeidsvoorwaarden aan jouw (nieuwe en huidige) medewerkers kunt aanbieden? Wij komen graag langs voor een nadere of hernieuwde kennismaking!

Menu