Alles over CAO’s

CAO’s of voluit Collectieve ArbeidsOvereenkomsten, zijn in er vele soorten en maten. Vele professionals hebben te maken met CAO’s waarin afspraken tussen werkgevers en werknemers zijn vastgelegd, veelal per branche, maar ook voor individuele bedrijven. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, wetgeving verandert en CAO’s deinen mee op deze bewegingen. CAO’s bieden structuur, duidelijkheid en heldere afspraken. Ze zorgen er vaak voor dat ‘je weet waar je aan toe bent’. Voor veel werkgevers is het echter ook een gevalletje ‘Door de bomen het bos niet meer zien…’. Daar komen wij om de hoek kijken!

Voor al je vragen: vraag het de specialist.

Wij zijn Personeel Specialisten. En eigenlijk zit het antwoord op je vraag al een beetje in onze bedrijfsnaam verwerkt… vraag het de specialist als je het antwoord niet weet. Wij helpen. Wij zoeken uit en we geven met raad en daad het antwoord dat je nodig hebt. Waar je mee verder kan. En waar je voordeel van kunt hebben. Met het antwoord kun je verder met waar je mee bezig wilt zijn.

CAO à la carte

Bekende term in de ‘CAO-wereld’, maar ook qua betekenis hoe wij werken op dit vlak. We hebben verschillende mogelijkheden om jou te helpen. Op basis van een vraag die je stelt en bijbehorend advies tot complete trajecten om alles rondom CAO voor jouw bedrijf of organisatie te regelen en te structureren. Maatwerk dus en zeker geen ‘one size fits all’. Wat wel zeker is dat Personeel Specialisten het ideale loket is voor al je CAO vragen. Wil je meer weten over wat een CAO inhoudt, dan kun je ook op de site van de overheid terecht.

Menu