Onze normeringen

Uitzenden & payrolling zijn mensenwerk en dat moet goed zijn. Punt. Daar staan en gaan wij voor. Dit doen we professioneel, zorgvuldig, respectvol én met de juiste normeringen. Sterker nog, we dagen onszelf hier steeds op uit. Daarom is het voor ons ook geen keuze, maar een volledig logisch onderdeel van ons werk om te voldoen aan en zelfs uit te stijgen boven de hoogste normeringen die er in Nederland zijn op dit gebied. Wellicht voor de klant gewoon iets waar hij op moet kunnen vertrouwen… maar voor ons een wezenlijk onderdeel van onze dienstverlening.

We leggen de lat hoog, iedere dag weer… en verbeteren onze diensten, de processen en de kwaliteit van onze dienstverlening steeds weer. Daar staan we volledig achter. Mocht je hier vragen of opmerkingen over hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Personeel Specialisten is aangesloten bij…

Wij zijn lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU), wij zijn bovendien erkent referent voor kennismigranten (Immigratie- en Naturalisatie Dienst IND) en daar bovenop hebben we het hoogwaardige keurmerk van de Stichting Normering Arbeid.

ind

Personeel Specialisten is erkend referent voor kennismigranten voor de Immigratie- en Naturalisatie Dienst.

stichting normering arbeid

Dit hoogwaardig keurmerk heeft Personeel Specialisten ontvangen van de Stichting Normering Arbeid.

Menu