Even voorstellen

Met trots stellen wij ons team aan je voor. Bij ons zit je altijd met de juiste contactpersoon aan tafel. Wij vinden het belangrijk dat jouw tijd goed besteed wordt en dat je niet zelf in een grote organisatie je weg moet zien te vinden.

Vrijblijvend (hernieuwd) kennismaken? Neem contact op met ons of kijk eens op onze LinkedIn pagina als je meer wilt weten over ons.

Het team bestaat uit hoogopgeleide professionals met diverse achtergronden en jaren werkervaring. Of het nu gaat over expertise op gebied van personeelszaken, financiële kennis, cijfermatig inzicht, loonadministratie, IT, strategisch inzicht; wij hebben het in huis. En bij specifieke vragen hebben we natuurlijk ons partnernetwerk. Experts die wij inschakelen om jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en de antwoorden te vertalen naar het beste advies.

Over Personeel Specialisten, de beste in uitvoering van personeelsdiensten

Dat roept toch iedereen…!? Maar er is een belangrijk verschil. Wij maken het ook waar. Op basis van onze kennis en jarenlange ervaring, aangevuld met alle expertise die wij bij Personeel Specialisten via onze klanten opdoen, hebben wij alle diensten in huis om je compleet te ontzorgen op het gebied van je personeel.

Of het nu gaat over het werven en selecteren van de juiste medewerkershet uitzenden, payrollen of detacheren van je flexibele schil… Of om alles optimaal geregeld te hebben voor je personeels- en salarisadministratie of op het gebied van arbeidsvoorwaarden… Wij regelen het voor je. Goed, snel en tegen scherpe tarieven. Daar staan we voor en dat maken we waar. Iedere dag weer.

Menu