Over Personeel Specialisten, de beste in uitvoering van personeelsdiensten

Dat roept toch iedereen…!? Maar er is een belangrijk verschil. Wij vertellen je graag iets meer over Personeel Specialisten.

Wij maken het ook waar. Op basis van onze kennis en jarenlange ervaring, aangevuld met alle expertise die wij bij Personeel Specialisten via onze klanten opdoen, hebben wij alle diensten in huis om je compleet te ontzorgen op het gebied van je personeel. Of het nu gaat over het werven en selecteren van de juiste medewerkers, het uitzenden, payrollen of detacheren van je flexibele schil… Of om alles optimaal geregeld te hebben voor op het gebied van arbeidsvoorwaarden… Wij regelen het voor je. Goed, snel en tegen scherpe tarieven. Daar staan we voor en dat maken we waar. Iedere dag weer.

Persoonlijke aanpak en maatwerk advies

Dat hoor je ook vaker natuurlijk… De beste manier om er achter te komen is om het uit te proberen. Je merkt dan als eerste het verschil in aanpak. Dan pas ervaar je wat onze kennis en ervaring kan toevoegen aan jouw bedrijf of organisatie. En zie je dat het voor jou en voor je werknemers makkelijker gaat. En vaak ook nog stukken goedkoper. Dat is ook iets waar we alert op zijn. We willen namelijk toegevoegde waarde leveren in diensten, maar ook zeker in het optimaliseren van je bedrijfsvoering wat personeel betreft.

Jouw personeelszaken goed op orde!

Wij bieden een flexibele schil van mensen, werken kostenbesparend, tegen heldere voorwaarden en zonder extra administratie. Wij onderscheiden ons van andere aanbieders door onze branche specifieke aanpak. Dat combineren we met het inzetten van vaste contactpersonen, een all-in tarief, certificering en een geavanceerd online systeem. Allemaal middelen die bijdragen om het doel te bereiken. En dat is vooral een tevreden klant die zijn personeelszaken goed op orde heeft!

Onze diensten

Wil je weten wat onze diensten inhouden? Lees dan rustig verder op onze site. We hebben ons aanbod overzichtelijk gepresenteerd. Wil je liever een persoonlijke toelichting, dan ben je van harte welkom voor een nadere kennismaking. Daarnaast komen we ook graag naar je toe als dat jouw voorkeur heeft. Wij vinden altijd dat dit toegevoegde waarde heeft. Zo zien wij ook het bedrijf en leren we meer over jouw business. Hiermee verkrijgen wij inzicht wat nodig is om goed advies te kunnen geven!

Wat betekent dit voor jou?

Wij zorgen ervoor dat jij goed werk kunt leveren. Dat doen we bijvoorbeeld door het regelen van een flexibele schil van mensen. Mensen die met plezier naar het werk gaan. Zij weten immers dat alles goed geregeld is. Onze payroll-medewerkers zijn actief bij bedrijven en instellingen door heel Nederland.

Wij zijn gegroeid tot een gezond en dynamisch bedrijf door:

  • heldere voorwaarden
  • scherpe prijzen
  • eenvoudig online systeem
  • door persoonlijk contact én advies

Net even anders, net even beter!

Menu