FAQ Alles goed geregeld voor je personeel

Personeelsmanagement is een vak apart. Ontwikkelingen gaan snel, de onderwerpen zijn divers en inhoudelijk verandert er continu van alles op dit gebied. Wij adviseren je hier in, zodat jij je bezig kunt houden met andere zaken. Stel ons je vragen en wij gaan aan de slag. De veelgestelde vragen (FAQ Alles goed geregeld) hebben we hieronder al voor je verzameld. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Laat het ons dan even weten. We zoeken het graag verder voor je uit.

Heb je vragen over de andere diensten van Personeel Specialisten, kijk dan bij de veelgestelde vragen per dienst:

Heb je een algemene vraag over Personeel Specialisten, dan vind je het antwoord mogelijk bij Algemeen.

Of het nu gaat over arbeidscontracten/ – overeenkomsten, arbeidsvoorwaarden, in dienst treden van nieuwe mensen, vragen over CAO’s, personeels- en salarissystemen, verlof, verzuim, re-integratie, opleiding en training; je kunt bij ons terecht. Wij helpen je met alles wat er in jouw organisatie speelt op het gebied van personeel. Hoe wij dat doen, dat lees je op onze site. Met ons uitgebreide dienstenaanbod kunnen we al jouw vragen aan. Benieuwd wat jouw voordeel is? Neem vrijblijvend contact op met ons.

Wij helpen jou met het bouwen aan een gezonde en krachtige bedrijfsvoering. Wij adviseren je over tal van personeelszaken waar we zelf veel verstand van hebben. Mocht jouw vraag heel specifieke knowhow vereisen die wij niet in huis hebben, dan schakelen we experts uit ons netwerk in. Wij zijn dan de schakel tussen jouw bedrijf of organisatie en de experts die nodig zijn om het beste resultaat te behalen. Zodat wij jou optimaal kunnen adviseren over jouw specifieke situatie. Dat regelen wij dan voor jou, zodat jij je kan bezighouden met andere belangrijke zaken. Wel een fijne gedachte dat dit door ons gedaan wordt, niet? Met elkaar leggen we het fundament voor een gezonde en krachtige bedrijfsvoering.

Wij zijn experts op het gebied van personeel. Uiteraard regelen we allerlei zaken voor je. Maar we adviseren je ook. Samen bespreken we de ontwikkelingen in jouw branche, organisatie en bedrijf en vertalen deze in concrete plannen. Of het nu gaat om wetgeving op personeelsgebied, de juridische aspecten hiervan of juist de financiële aspecten hiervan, wij zijn op de hoogte en we kunnen je helpen. En dat doen we ook nog graag en met veel plezier. Want daar zijn wij van. Jou op persoonlijke wijze helpen met alles wat met personeel te maken heeft.

Ook wij hebben zeker niet alle wijsheid in pacht. Dat zou geweldig zijn, maar daar is de materie te complex voor en gaan de ontwikkelingen te snel voor. We hebben het wel zo georganiseerd dat we jou goed kunnen adviseren. Waar nodig schakelen we experts in: juristen, fiscalisten, pensioenexperts, financieel adviseurs, systeemspecialisten of organisatiedeskundigen. Net wat jij nodig hebt. Het team van experts staat niet voor ons, maar in feite voor jou klaar!

Lees meer op onze website.

Met vele aspecten. Maar vooropgesteld; wat mooi dat je bedrijf/organisatie groeit. Dat geeft energie, nieuwe kansen, maar je wilt het wel goed geregeld hebben natuurlijk. Daar helpen wij je bij. Of je nu van nul naar één werknemer gaat of je bent op zoek naar de driehonderdste werknemer… dat maakt voor ons niet uit. Samen bekijken we wat er nodig is om alles op (strategisch en operationeel) personeelsgebied goed te regelen. Met als insteek tegen zo laag mogelijke kosten en tijdsinvestering voor jou, de beste oplossing voor je vraagstuk.

In onze blog ‘Oei ik groei’ lees je er meer over.

Menu