Maak kennis met het ‘nieuwe’ Personeel Specialisten.

Maak (opnieuw) kennis met het ‘nieuwe’ Personeel Specialisten. Wij staan helemaal voor je klaar!

Wij hebben bij Personeel Specialisten niet stil gezeten de afgelopen maanden… we hebben juist doorgepakt. Volop doorgepakt, kan ik wel zeggen. Het team is uitgebreid en helemaal klaargestoomd, zodat we jou nog beter van dienst kunnen zijn. Wij hebben onze diensten verder verbeterd en klantgerichter gemaakt én… last but not least… onze werkprocessen zijn kritisch onder de loep genomen en vereenvoudigd. Voor ons en zéker ook voor onze gewaardeerde klanten! Maak (opnieuw) kennis met ons. Waarom? Ik licht het graag verder toe.

Team Personeel Specialisten op niveau

Ons team is uitgebreid en versterkt. Dat laatste komt mede door de nieuwkomers Ingrid, Jordi, Milan en Mitch. Op onze site lees je meer over onze aanwinsten. Ons team is daarnaast ook versterkt door tijd en energie te stoppen in ontwikkeling, zowel wat kennis als competenties betreft. Daar hebben we de afgelopen maanden hard aan gewerkt. Leuk, hoor ik je denken… maar wat heb ik daar aan? Nou… heel veel! We hebben zo’n twee jaar geleden het traject ingezet om door te groeien tot een full service dienstverlener op het gebied van personeelszaken. Met een compleet dienstenpakket voor onze klanten, alles goed op elkaar afgestemd en makkelijk te regelen. Zodat jij voor al je personeelszaken simpelweg bij één partij terecht kunt. Die dat – in alle bescheidenheid – ook nog eens heel goed en op persoonlijke wijze regelt voor jou!

Optimalisatie vier diensten; compleet pakket voor klant beschikbaar

De ‘hoofddiensten’ die wij als full service dienstverlener aanbieden zijn recruitment, uitzenden & payrolling, personeels- & salarisadministratie en ‘alles goed geregeld voor je personeel’. Het was een flinke klus om dit intern allemaal te organiseren, zeker omdat we voor onszelf de lat nogal hoog leggen. We willen alleen kwaliteit leveren en dat alles op een voor de klant zo makkelijk mogelijke wijze. Eén van de verbeteringen die in het oog springen zijn onze ‘extra gemakbundels’. Drie bundels – instap, uitgebreid en compleet – die gemak, voordeel en een goed gevoel opleveren. We zijn extra kritisch geweest op de werkprocessen. Kan het makkelijker, duidelijker, simpeler? Voor onszelf maar zeker ook voor jou. Je wilt geen gedoe hebben tijdens het regelen van je personeelszaken en ik denk dat we heel goed geslaagd zijn om het voor jou een stuk prettiger te maken.

Nader of opnieuw kennismaken met het ‘nieuwe’ Personeel Specialisten? Graag! Leuk! Neem gerust contact op met mij.

Op LinkedIn vind je Personeel Specialisten ook. Leuk als je onze bedrijfspagina gaat volgen!

 

Menu