Backoffice dienstverlening voor intermediairs

Intermediairs zijn voor ons erg belangrijk. Wij vullen elkaar namelijk goed aan. Jij als intermediair kan doen waar je goed in bent: bemiddelen. En wij regelen de rest. Of het nu gaat om recruitment, uitzenden, payrolling of detachering. Maar ook op het gebied van personeels- en salarisadministratie kunnen wij jou helpen. En je kunt bij ons terecht voor al je vragen op personeelsgebied.

  • Ben je ook op zoek naar een volgende stap als intermediair?
  • Wel ondernemen in de flexmarkt, maar dan volledig zonder risico’s?
  • Of wil je juist wel “de touwtjes” in eigen handen houden en alleen administratief ondersteund worden?

Met onze oplossingen en vakkennis zorgen we ervoor
dat jouw backoffice volledig op rolletjes loopt.

Wil je meer rendement uit je onderneming, meer expertise en een betere concurrentiepositie? Wij vertellen je er graag meer over.

Persoonlijk contact

Personeel Specialisten werkt al meer dan 10 jaar als backofficepartner voor vele opdrachtgevers in zowel de publieke sector als de MKB markt.  Maar ook detacheringspartijen en uitzendburo’s maken gebruik van onze dienstverlening. Daarmee hebben we veel ervaring in huis en weten we als geen ander hoe we elke klant van dienst kunnen zijn. Vraag ook eens naar onze referenties. Wij delen deze graag met je!

Bij ons staan persoonlijk contact en korte lijnen hoog in het vaandel. Daarom werken we met één vast aanspreekpunt. Zowel voor jou, jouw opdrachtgever en de kandidaat. Zo kunnen we snel en eenvoudig schakelen. Onmisbaar in de dynamische markten waar jij actief in bent.

Neem gerust contact met ons op

Wil jij je backoffice perfect regelen? En wil je zo veel mogelijk tijd overhouden voor jouw klantcontacten, gesprekken met kandidaten, ondernemen, leidinggeven, …? Daar helpen wij je mee.

Menu